top of page

"Let’s Clean Up Europe". Jornada Europea de Limpieza de Espacios Públicos

El proper 18 de Maig organitzarem al Refugi de la Feixa una Jornada de Neteja i Conscienciació sobre la temàtica dels Residus. PARTICIPA!!

S’engloba dins l’acció a nivell europeu Let’s Clean Up Europe.Hi haurà Xerrades, Tallers, un Vermut Musical...Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais de la natura. Les causes principals són la producció insostenible i els patrons de consum de les nostres societats, les escasses estratègies de gestió de residus i la manca de sensibilització de la població.Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.Per sort l’entorn de la Feixa està força net, per sort aquí serà més aviat una acció simbòlica. No només netejarem, també volem que sigui una jornada festiva i educativa.

Coneixes el Refugi de la Feixa?

Persones i Natura ® col·laborem en aquesta meravellosa iniciativa que organitza el Refugi de la Feixa, ubicat en un magnífic i tranquil racó de la Cerdanya, diuem que EL MÉS PETIT GUARDAT DELS PIRINEUS.

El Refugi de la Feixa és un refugi petit, íntim, acollidor, diferent... Està ubicat en un entorn privilegiat, que gaudeix d’una protecció especial: el PEIN Tossa Plana de Lles – Puigpedrós (Pla d’Espais d’Interès Natural).

Aquest entorn li confereix un caràcter i una filosofia basada principalment en el respecte a la natura i transmissió de valors. El projecte aposta per un consum responsable i ecològic, tot respectant el medi ambient. La Feixa és eco-sostenible i autosuficient.

La cuina està basada en productes amb certificació Bio, artesans, de procedència local i de qualitat. A part d’oferir menjar i sostre als excursionistes, una de les característiques de la Feixa, és el component social de benefici a la comunitat: es dona informació de rutes i excursions, s’hi organitzen activitats naturalistes i de temàtica medio ambiental, i el projecte està obert a entitats i associacions que vulguin realitzar-hi activitats educatives, culturals o lúdiques respectuoses amb la natura.

Els indrets més emblemàtics a visitar són l’estany Mal, l’estany de Malniu, el Puigpedrós, el Puig Farinós… s’hi poden realizar rutes en BTT, raquetes de neu i esquís… i és punt de pas de la travessa Gr 11.

+ info:

Refugi de la Feixa:

> http://refugidelafeixa.com/

> https://www.facebook.com/viulafeixa/

Iniciativa Let’s Clean Up Europe

http://www.ewwr.eu/es/take_part/lets-clean-up-europe

Entradas relacionadas
Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
bottom of page