Entradas recientes
Entradas destacadas

En febrer i març, recomanem: Corredor NO als Encantats

Per celebrar aquesta nova etapa de Persones i Natura ® i de la nostra web, seleccionem una activitat clàssica, sense molta dificultat però amb molt d'encant, mai millor dit! El corredor No al Encantats, en el Parc Nacional d'Aigües Tortes i Sant Maurici, és una activitat alpinística que omple i molt, gaudint d'un entorn paisatgístic meravellós com és l'estany de Sant Maurici, i una dificultat assequible que permet guanyar el cim de l'Encantat Gran d'una manera molt elegant. Dificultat: màx. IV i 60º, +500m. Desitgem que gaudiu, i recordeu: formació, prevenció i seguretat depèn de nosaltres mateixos! ressenya >


Buscar por tags
Archivo
Entradas relacionadas

Persones i Natura ®

  • Wix Facebook page
  • Wix Google+ page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now